Betalingswijze


iDeal

IDeal is een beveiligde betaalmethode, welke door vrijwel alle Nederlandse banken ondersteund wordt, waarvan U gebruik kunt maken als U ook telebankiert. De betaling komt snel en veilig bij ons binnen. Aan deze transactie zijn voor U geen kosten verbonden.

Hoe werkt ideal ?

  -  Bij  het afrekenen van de bestelling geeft u aan dat U met iDeal wilt betalen.
  -  U klikt op de iDeal-betaalknop en selecteert uw bank. Vervolgens wordt U doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor U klaar staat.
  -  U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en U autoriseert de betaling.
  -  Het bedrag wordt dan direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden  geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
  -  Uw bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden.

iDeal is een onafhankelijke betalingspartner die op een veilige wijze de transactie tussen u en De Broekenparty plaats laat vinden. Wanneer u uw bestelling afrondt zal u betalen via het officiële iDeal scherm. Dit betekent dus een veilige verbinding en een veilige transactie. Het verschuldigde bedrag zal van uw rekening naar v.d. Heuvel overgemaakt worden.


Vooruitbetalen naar ING

Als u ervoor heeft gekozen om te betalen via een overboeking dan dient u het totaal bedrag over te maken via bank of giro onder vermelding van uw ordernummer.
Nadat u de bestelling hebt bevestigd, ontvangt u via de e-mail een orderbevestiging. In deze orderbevestiging vindt u het totale factuurbedrag, het ordernummer en onze bankgegevens.

Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen en alle bestelde artikelen zijn op voorraad, wordt uw bestelling de volgende dag verzonden.
Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een email.

Rekeningnummers :
ING : NL19 INGB 0689 0754 56

Paypal

Paypal is een internationaal l beveiligd betalingssysteem met wereldwijd meer dan 100 miljoen leden, die snel en veilig betalingen kunnen verrichten bij de aangesloten internetwinkels. De kosten die aan deze transactie verbonden zijn bedragen 4% van het bestelbedrag.

Hoe werkt paypal ?
Kies bij betaalwijze voor paypal
Bij uw aanmelding zijn uw gegevens van uw bankrekening of creditcard door paypal geregistreerd en aan een paypalrekening gekoppeld.
           Om een betaling naar een andere paypal gebruiker te sturen, hoeft U slechts het paypal emailadres van de ontvanger te weten. Het onze wordt automatisch weergeven.
Nadat u de betaling aan ons goedkeurt is, schrijft paypal het bedrag automatisch over van uw rekeningsaldo of uw creditcard naar ons rekeningsaldo.
Zodra wij de betaling ontvangen hebben gaan wij uw bestelling verzendklaar maken.

Met Paypal betalen zonder lid te zijn?
Als U nog geen lid bent van paypal, maar wel beschikt over een creditcard kunt u als paypal gast betalen door te kiezen voor paypal betaalmethode, u wordt dan via onze site door gelinkt naar naar de paypal site.
Hier kiest U voor paypal gastcreditcard. Vervolgens klikt U uw eigen creditcard account aan bijvoorbeeld mastero of visa.de vervolgstappen zijn voor U bekend.

Hoe wordt u lid van Paypal ?
Ga naar de site van paypal en druk op de knop aanmelden, voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw paypalrekening. Log in op paypalrekening selecteer het tabblad profiel en klink uw taalvoorkeur aan. U kunt nu betalingen via paypal verrichten.